top of page
  • Foto van schrijverMaggie= Margaret Belder

Hoe maak ik een pakkende animatie?

​Ik wilde eens wat anders en ik leer graag nieuwe dingen. Ik raakte geïnspireerd door een animatie van een conculega op LinkedIn en ik dacht: Dat wil ik nou ook! Maar hoe maak je nou zo'n pakkende animatie?.Gedurende een aantal weken heb ik mij verdiept in een korte online cursus animeren met Adobe After Effects. Haarfijn werd er uitgelegd hoe je verschillende objecten kon importeren en animeren. Ik dacht: Nu wordt het tijd voor mijn eigen project!

“Voor een eerste project, mag ik trots zijn”

Vervolgens heb ik mij een aantal dagen vastgebeten in een kleine animatie over mijn werk: Het ontwerpen van een rugzak. En ik moet zeggen... Voor een eerste project, mag ik trots zijn!

Een animatie als deze draagt bij aan de visualisering van mijn werk: Waar ben ik goed in, wat doe ik graag en waarmee kan ik mijn (potentiële) klant helpen?

Ik ben zo enthousiast over het traject en het eindresultaat, dat ik er zeker van ben, dat er een volgend filmpje gaat komen!

Wordt vervolgd!

Comments


bottom of page