Maggie= Margaret Belder en uw support en inspiratie voor het maken van mooie, kwalitatieve collecties en producten op het gebied van kleding, accessoires, prints en illustraties.

Het is mijn passie om mensen als u te ondersteunen, te adviseren en te inspireren in het creatieve proces naar een eigen product of collectie. Ik doe dit door het signaleren van trends en hierin advies te geven, door het maken van concepten voor een hele collectie, het ontwerpen van producten en het maken van technische tekeningen en het uitwerken van details.

Door mijn jarenlange ervaring als ontwerper Outdoor kleding, accessoires en campingartikelen, heb ik een liefde ontwikkeld voor producten waarin zowel functionaliteit als kwaliteit en design een belangrijke rol spelen.

Door niet alleen regelmatig workshops, cursussen en opleidingen te volgen, maar ook musea, winkels en steden te bezoeken, blijf ik geïnspireerd en verbeter ik mijn creatieve vaardigheden.

Ik blijf goed op de hoogte van wat zich in de markt afspeelt door het bezoeken van vak- en modebeurzen en het volgen van ontwikkelingen in trends, kleuren en innovatieve materialen en producten.

Deze informatie weet ik op een creatieve manier te vertalen naar een commercieel product wat de juiste balans heeft tussen design, kwaliteit en functionaliteit.

 

 

Maggie=  Margaret Belder and is your support and inspiration for making beautiful, high quality collections and products in clothing, accessories, prints and illustrations.

It is my passion to support, advise and inspire you in devising collection concepts, designing products and making technical drawings and detail sheets.

 

Through years of experience as a designer of outdoor clothing, accessories and camping gear,

I developed a true love for products with a significant role for function, quality and design.

It is not only by following workshops, courses and training on a regular basis, but also by visiting museums, shops and cities, that I continue to be inspired and improve my creative skills.

I stay well-informed of developments in the market by visiting business and fashion fairs, and by following the developments in trends, colours and innovative materials, fabrics and products.

I know how to turn my research into a commercial product with the right balance between design, quality and function.

  • phone
  • Mail
  • LinkedIn
  • Pinterest

© 2017 by Maggie= Margaret Belder

+31 (0)6 24 22 6792    info@maggie-is.nl